AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş sarılmak

Kahve falında arkadaş sarılmak

Kahve falında arkadaş sarılmak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Kahve falında eski bir arkadaşına sarıldığını görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşına sarılmak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarına sarıldığını görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılarak ağlamak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşa sarılmak ağlamak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak konuşmaz olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir