AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopmuş inek görmek

Kahve falında kafası kopmuş inek görmek

Kahve falında kafası kopmuş inek görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş inek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Kahve falında siyah inek kafası görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işinde en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında kafası olmayan inek görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında inek kafası yemek yeni bir hayata başlayacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kafasız inek görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek kafası görmek sonra kendi işini kuracağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında inek kafası kesmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin kafasını görmek geniş rızık elde edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kafası kopmuş inek görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir