AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası olmayan inek görmek

Kahve falında kafası olmayan inek görmek

Kahve falında kafası olmayan inek görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yardımın alınacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, uygulayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında kafası olmayan inek gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Kahve falında inek kafası kesmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasız inek görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş inek kafası görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ineğin kafasını görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kafası olmayan inek görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Kahve falında inek kafası görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet eder.

Kahve falında kafası kopmuş inek görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında siyah inek kafası görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir