AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarından ameliyat olmak

Kahve falında bacaklarından ameliyat olmak

Kahve falında bacaklarından ameliyat olmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Kahve falında bacaklarından ameliyat olmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında bacak ameliyatı olmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalettir.

Kahve falında bacaktan ameliyat olmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında sol bacaktan ameliyat olmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalettir.

Kahve falında bacağından ameliyat olduğunu görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, işsiz kalmaya işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından ameliyat olmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak ameliyatı görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir