AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadrolu iş görmek

Kahve falında kadrolu iş görmek

Kahve falında kadrolu iş görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kadrolu iş gördüyseniz:

  • Ortaklık ya da evliliklere imza atabilir, sizden daha iyi konumda bir partner bulabilir ya da farklı kültürlerden gelen veya yabancı uyruklu kişilerle ilişkiler veya işbirlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında kadrolu işe girmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadrolu iş görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadrolu olmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadro görmek dolandırılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadro almak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işarettir.

Kahve falında kadroya girmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadroya geçmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işi görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir