AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadro almak

Kahve falında kadro almak

Kahve falında kadro almak işlerinin istediği gibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadro almak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma beceriniz size yardımcı olabilecek kişiler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kadro almak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kadro görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadroya girmek kendi şansını kendi yaratacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kadroya geçmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kadrolu iş görmek heveslerin söneceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadrolu olmak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında kadrolu işe girmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir