AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadrolu olmak

Kahve falında kadrolu olmak

Kahve falında kadrolu olmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, zor zamanların sona ereceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yanlış bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kadrolu olmak gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Kahve falında kadroya geçmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadroya girmek yol kat edeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulur.

Kahve falında kadrolu iş görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadrolu olmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kadro almak tatsız haberlerin alınacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kadrolu işe girmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kadro görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir