AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla tanışmak

Kahve falında kadınla tanışmak

Kahve falında kadınla tanışmak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadınla tanışmak gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren bazı sorunlardan kurtulmanız da mümkündür.

Kahve falında güzel kadınla tanışmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kadınla tanışmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sermayesinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bir kadınla tanışmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadınlarla tanışmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir bayanla tanışmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında biriyle tanışmak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancılarla tanışmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailesiyle tanışmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir