AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla tanışmak

Kahve falında bir kadınla tanışmak

Kahve falında bir kadınla tanışmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, arkadaştan görülecek faydaya, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla tanışmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kadınla tanışmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadınlarla tanışmak mevki kazanacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kadınla tanışmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalettir.

Kahve falında bir kadınla tanışmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı biriyle tanışmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında erkeklerle tanışmak ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir