AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadında sakal görmek

Kahve falında kadında sakal görmek

Kahve falında kadında sakal görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, arkadaştan görülecek faydaya, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadında sakal gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kadının sakallarının çıktığını görmek insanlara iş öğreteceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Kahve falında kadın yüzünde sakal görmek tövbelerinin kabul olacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kadın görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz sakallı kadın görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını sakallı görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde sakal görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir