Kahve falında arkadaşına elbise vermek

Kahve falında arkadaşına elbise vermek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına elbise vermek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Kahve falında arkadaşının elbisesini giymek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşına elbise almak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını yeşil elbiseyle görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını beyaz elbiseyle görmek kendisini işine veremeyeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına elbise vermek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek bereket ve zenginlik olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının kırmızı elbise giydiğini görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir