AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına elbise almak

Kahve falında arkadaşına elbise almak

Kahve falında arkadaşına elbise almak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına elbise almak gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında arkadaşını pembe elbiseyle görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elbisesini giymek şansın ve bahtının da açılacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mavi elbiseli görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının pembe elbise giydiğini görmek variyetinin her geçen gün artacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına elbise vermek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının elbise aldığını görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını yeşil elbiseyle görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek süzüleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir