AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kanaması görmek

Kahve falında kadın kanaması görmek

Kahve falında kadın kanaması görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında kadın kanaması gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Kahve falında hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, büyük paralara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadının kanaması olduğunu görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın kanaması görmek güzel fırsatların elde edileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında kadının kanaması olduğunu görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında iç kanama geçirmek rahat bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanaması olmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kana kana susamak ticaret ehli kimse olacağına, kavgaların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kana bulanmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, talihinizin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir