AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının evlendiğini görmek

Kahve falında kadının evlendiğini görmek

Kahve falında kadının evlendiğini görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında kocasını başka kadınla evlendiğini görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadınla evlenmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine inanılır.

Kahve falında güzel kadınla evlenmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadınla evlenmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla evlenmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kadınla evlendiğini görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kadınla evlenmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir