AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına borç vermek

Kahve falında arkadaşına borç vermek

Kahve falında arkadaşına borç vermek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, evlenme yolunda adım atacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına borç vermek gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının borcunu ödemek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaştan borç para almak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşa borç para vermek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını borçlu görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına borç vermek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşından borç para almak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaştan borç istemek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına borç para vermek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir