AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın topluluğu görmek

Kahve falında kadın topluluğu görmek

Kahve falında kadın topluluğu görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, onlardan fayda göreceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret eder.

Kahve falında kadın topluluğu gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Kahve falında kalabalık kadın topluluğu görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kadın topluluğu görmek ev taşımaya, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kadınlar topluluğu görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaş topluluğu görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında bir topluluğa konuşma yapmak o masumların bedduasını alacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek yılmayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında ağaç topluluğu görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında topluluk içinde oturmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir