AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla banyo yapmak

Kahve falında bir kadınla banyo yapmak

Kahve falında bir kadınla banyo yapmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla banyo yapmak gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kadınla banyo yapmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında bir kadınla banyo yapmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kadına banyo yapmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo yapmış kadın görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını banyo yaparken görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında banyo yapan kadın görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının banyo yaptığını görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadına banyo yaptırmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir