AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını arkadan yapmak

Kahve falında kadını arkadan yapmak

Kahve falında kadını arkadan yapmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını arkadan yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında kadını arkadan yapmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadına arkadan sarılmak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet eder.

Kahve falında kadına arkadan yaklaşmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan ilişki yapmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan yapmak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında eşini arkadan yapmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, bol kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin arkadan sarıldığını görmek böylece hayatından memnun olacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Kahve falında birinin arkadan konuştuğunu görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, büyük bir yenilgi alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir