AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği kadın kıyafetiyle görmek

Kahve falında erkeği kadın kıyafetiyle görmek

Kahve falında erkeği kadın kıyafetiyle görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine inanılır.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Kahve falında kadın kıyafetli erkek görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına yorulur.

Kahve falında kadın kıyafeti giyen erkek görmek sıkıntılarının sona ereceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işarettir.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetiyle görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, unvan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği kadın kıyafetiyle görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetleriyle görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kıyafeti giymiş erkek görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kıyafetli kadın görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kıyafeti giymek yaşanan zor günlerin biteceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir