AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın erkek ilişkisi görmek

Kahve falında kadın erkek ilişkisi görmek

Kahve falında kadın erkek ilişkisi görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın erkek ilişkisi gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek geleceğinizin güzel olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın erkek ilişkisi görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadınla ilişki görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir