AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını görmek

Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını görmek

Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kafasının rahat edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Kahve falında başka bir kadını doğum yaparken görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin doğum yaptığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birini doğum yaparken görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, dinde bilginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini doğum yaptığını görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın doğuma gitmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum uzmanı görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir