AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzman olmak

Kahve falında uzman olmak

Kahve falında uzman olmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, esenliğe kavuşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında uzman olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenmenizi gerektiren yollardan devam etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzman çavuş olduğunu görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzman çavuş görmek bereketin ve karın artacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzman olmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum uzmanı görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir