AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan resmi görmek

Kahve falında bayan resmi görmek

Kahve falında bayan resmi görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan resmi gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bayan resmi görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalettir.

Kahve falında insan resmi görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakalem resmi görmek şansının hep açık olacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin resmi çizmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı gül resmi görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemi resmi yapmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında birinin resmine bakmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının resmini görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir