Kahve falında kaçmak

Kahve falında kaçmak halinin iyi olduğuna, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kaçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında parayla kaçmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, rahatının ve gelirinin artacağına işaret eder.

Kahve falında sağanak yağmurdan kaçmak onunla güzel bir ilişki kuracağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekten korkmak ve kaçmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında iğneden kaçmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında çığdan kaçmak kazancının her geçen gün artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan kaçmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet etmektedir.

Kahve falında bıçaktan kaçmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir deliden kaçmak kendisine şifa olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir