AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçıp kurtulmak

Kahve falında kaçıp kurtulmak

Kahve falında kaçıp kurtulmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, malların çoğalacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Kahve falında kaçırılmaktan kurtulmak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kaçırılıp kurtulduğunu görmek zenginliğe, yenileceğine alamet eder.

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yangından kaçıp kurtulmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında aslandan kaçıp kurtulmak yeni bir eve taşınılacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayıdan kaçıp kurtulmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında birinden kaçıp kurtulmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kaçırılırken kurtulmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir