AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçırılan birini kurtarmak

Kahve falında kaçırılan birini kurtarmak

Kahve falında kaçırılan birini kurtarmak kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, ölümcül hastalıklara işaret, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kaçırılan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız.

Kahve falında kaçırılan bebeği kurtarmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Kahve falında kaçırılan çocuğu kurtarmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sağlığının bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçırılan birini kurtarmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini düşerken kurtarmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, doyasıya hasret gidereceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu ölümden kurtarmak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işarettir.

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizden adam kurtarmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayı kazadan kurtarmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir