AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareden kaçtığını görmek

Kahve falında fareden kaçtığını görmek

Kahve falında fareden kaçtığını görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında fareden kaçtığını gördüyseniz:

  • Durumunuzu gerçekçi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında fare kaçırmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farelerin kaçtığını görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kaçan fare görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare kaçtığını görmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Kahve falında fareden kaçtığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farenin kaçtığını görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kaçırıldığını görmek hayatının zaferlerle dolacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında eşek arısından kaçtığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir