AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan kaçtığını görmek

Kahve falında babadan kaçtığını görmek

Kahve falında babadan kaçtığını görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, rahat bir hayata adım atacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında babadan kaçtığını gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında babasının kaçırıldığını görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın kaçırıldığını görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında babadan kaçtığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örümceğin kaçtığını görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında hapishaneden birini kaçırmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanlarından kaçtığını görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında öğle namazını kaçırmak sorunların artacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında altına kaka kaçırmak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir