AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan buzağı görmek

Kahve falında kaçan buzağı görmek

Kahve falında kaçan buzağı görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kaçan buzağı gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kaçan buzağı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında buzağı ve inek görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek buzağı görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzağı sürüsü görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzağı sevmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Kahve falında dana buzağı görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan buzağı görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buzağıya süt içirmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir