AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu badem görmek

Kahve falında kurtlu badem görmek

Kahve falında kurtlu badem görmek bir organizasyona katılacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, devlete hizmet etmeye, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu badem gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Kahve falında kurtlu badem görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında badem çerez görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş badem yemek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında fındık badem görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bademli lokum yemek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bademli pilav görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında kavrulmuş badem yemek işinde ustalaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında bademli şeker yemek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir