AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabre düşmek

Kahve falında kabre düşmek

Kahve falında kabre düşmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına yorulur.

Kahve falında kabre düşmek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kabre düşmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt dolu kap görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapatarak ağlamak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde kabe görmek herkesin takdirinin toplanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kabe görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabre toprak atmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kabrin içinde görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kabre koymak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir