AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kabe görmek

Kahve falında küçük kabe görmek

Kahve falında küçük kabe görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük kabe gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, yeni fikirler veya farklı fikirlere sahip kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında küçük kabe görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında dükkanını kapatmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde kabeyi görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını kabede görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kabe ve hacı görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına alamet eder.

Kahve falında kabe yolunda yürümek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ışık açıp kapatmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında mantı kapatmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir