AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile arkadaşını hamile görmek

Kahve falında hamile arkadaşını hamile görmek

Kahve falında hamile arkadaşını hamile görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında hamile arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Kahve falında hamile olan arkadaşı görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını ikiz hamile görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarını hamile görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ve arkadaşlarını hamile görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek işsiz kalmaya, mallarının ve kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına hamile görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek yanlışlara düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımı hamile olarak görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir