AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkık kapı görmek

Kahve falında yıkık kapı görmek

Kahve falında yıkık kapı görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işarettir.

Kahve falında yıkık kapı gördüyseniz:

  • Aniden orta çıkan çelişkili durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yıkık kapı görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında yıkık dam görmek variyetinin her geçen gün artacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında evi yıkık görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkık çatı görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıkık cami görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyerini yıkık görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkık yer görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yıkık yol görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir