AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi denizde görmek

Kahve falında kabeyi denizde görmek

Kahve falında kabeyi denizde görmek güzel işler yapacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi denizde gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Kahve falında kabeyi denizin içinde görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, sorunlarını çözebileceğine işarettir.

Kahve falında denizin üstünde kabeyi görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabe ve deniz görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeyi denizde görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde kabe görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan musluk kapatmak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kendisini işine veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında evin pencerelerini kapatmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine delalettir.

Kahve falında karla kaplı dağ görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir