AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye tavaf etmek

Kahve falında kabeye tavaf etmek

Kahve falında kabeye tavaf etmek kazançların artacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, kötü olayların meydana geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kabeye tavaf etmek gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında kabe tavaf etmek işlerin devam edeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Kahve falında kabeyi tavaf edememek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kabede tavaf etmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeyi tavaf etmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kabeye tavaf etmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede tavaf ettiğini görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi ters tavaf etmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede tavaf edenleri görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir