AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi tavaf etmek

Kahve falında kabeyi tavaf etmek

Kahve falında kabeyi tavaf etmek pişman olacağı şeyler yapacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, mesleğinde atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi tavaf etmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, yatırım, düzenleme ya da planlamada meydana gelecek değişiklikler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kabeyi tavaf etmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken görmek borçlarının azalacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken ağlamak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında kabeyi ters tavaf etmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi tavaf yapmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye tavaf etmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kabede tavaf ettiğini görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede tavaf edenleri görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir