AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede tavaf etmek

Kahve falında kabede tavaf etmek

Kahve falında kabede tavaf etmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında kabede tavaf etmek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Kahve falında kabe tavaf etmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, kısmetlerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kabede tavaf ettiğini görmek zor günlerin geride kalacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabe tavaf görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi tavaf yapmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kabede tavaf edenleri görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, hayatının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi tavaf etmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi tavaf ederken ağlamak insanlara iyilik yapmaya, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında kabeyi tavaf edenleri görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir