AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede imamlık yapmak

Kahve falında kabede imamlık yapmak

Kahve falında kabede imamlık yapmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabede imamlık yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızı netleştirip bazı seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kabede imamlık yapmak işten yana kısmetinin kapanacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına yorulur.

Kahve falında imamı azamın kabrini görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına inanılır.

Kahve falında kabe imamı olmak çok başarılı olunacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabede imam olmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe imamını görmek ticarette ilerleyeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin imamını görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, eğer işsizse iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında namazda imamlık yapmak kötü sözler duyulacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir