AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak

Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak

Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, adaletin geleceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında imam olarak namaz kıldırmak desteksiz kalacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında imamla namaz kılmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, evine bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında imamın arkasında namaz kıldığını görmek güzel günler görüleceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret eder.

Kahve falında imamın önünde namaz kılmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında imam olup namaz kıldırmak başının hiç dara düşmeyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın imamın arkasında namaz kılmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında imam olup cemaate namaz kıldırmak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir