AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu kaplar görmek

Kahve falında su dolu kaplar görmek

Kahve falında su dolu kaplar görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu kaplar gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Kahve falında su dolu kab görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu kaplar görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, strese gireceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu kap görmek ticaret hayatına atılacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süt dolu kap görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında su dolu tuvalet görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kirli işlere bulaşacağına delalettir.

Kahve falında içi su dolu çukur görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu küvet görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalettir.

Kahve falında evi su dolu görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir