AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede ezan duymak

Kahve falında kabede ezan duymak

Kahve falında kabede ezan duymak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kabede ezan duymak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında kabede ezan duymak insanların takdirini kazanacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabede ezan sesi duymak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabe ezanı duymak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, feraha ermeye yorulmaktadır.

Kahve falında kabede ezan okumak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede ezan okunduğunu görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, ele geçen kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede ezan dinlemek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kimse ile tartışmayacağına alamet eder.

Kahve falında cami ve ezan sesi duymak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ezan okumak ve duymak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir