AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe ezanı duymak

Kahve falında kabe ezanı duymak

Kahve falında kabe ezanı duymak yaşam standartlarının yükseleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kabe ezanı duymak gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında kabede ezan sesi duymak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede ezan duymak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, günahlara alamet etmektedir.

Kahve falında kabe ezanı duymak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kabede ezan okunduğunu görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında kabede ezan okumak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede ezan dinlemek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet eder.

Kahve falında akşam ezanını duymak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalettir.

Kahve falında ezan sesini duymak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir