AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezan okumak ve duymak

Kahve falında ezan okumak ve duymak

Kahve falında ezan okumak ve duymak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ezan okumak ve duymak gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında ezan okumak ve duymak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe ezan okumak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında güzel sesle ezan okumak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının ezan okuduğunu görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun ezan okuduğunu görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde ezan okumak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yanlış ezan okumak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında şeytana ezan okumak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir