AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede arkadaşını görmek

Kahve falında kabede arkadaşını görmek

Kahve falında kabede arkadaşını görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında kabede arkadaşını gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında arkadaşını kabede görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kabeye gittiğini görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında kabede arkadaşını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına alamet eder.

Kahve falında kabede akşam namazı kılmak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik kap kacak görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalettir.

Kahve falında evin penceresini kapatmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin yerinde olmadığını görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kaplı kitap görmek işlerinde çok başarılı olacağına, hayaller kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir