AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kabede görmek

Kahve falında arkadaşını kabede görmek

Kahve falında arkadaşını kabede görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kabede gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işleriniz yolunda gitmeye başlayabilir.

Kahve falında arkadaşının kabeye gittiğini görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabede arkadaşını görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kabede görmek borç ödemeye, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeye koşmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede ezan dinlemek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kabrin içinde görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalettir.

Kahve falında kabeye inmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabe yolunda olmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir