Kahve falında kabe içini görmek

Kahve falında kabe içini görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kabe içini gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kabede bebek görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, bolluk içine olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyu kapatmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle kabeye gitmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana nın kabrini görmek büyük bir ikilemde kalacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kaplı defter görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kabeyi eski haliyle görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede akşam namazı kılmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir