AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak tatlısı almak

Kahve falında kabak tatlısı almak

Kahve falında kabak tatlısı almak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak tatlısı almak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında kabak tatlısı yaptığını görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı kabak yemek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı kabağı görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına inanılır.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kabak tatlısı ikram etmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, sorunlarını bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak tatlısı almak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir