AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak dikmek

Kahve falında kabak dikmek

Kahve falında kabak dikmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, onu dinleyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında kabak dikmek gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Kahve falında kabak fidesi dikmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak dikmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan kabak toplamak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kabak görmek keyifli hale geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kestane kabağı görmek maddi gücünün yerine geleceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak köftesi görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına işaret eder.

Kahve falında kabaklı börek görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak kızartmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir