AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam kovmak

Kahve falında adam kovmak

Kahve falında adam kovmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam kovmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Kahve falında adam kovmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden adam kovmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında fareyi kovmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kedileri kovmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadını kovmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafir kovmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arı kovmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında komşunu evden kovmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir